Med Noma og Geranium i front er København blevet Nordens gastronomiske hovedstad – men mad i København handler ikke kun om Michelinstjerner og dyre restauranter. Tag med os på en kulinarisk roadtrip gennem byen, hvor vi besøger en række små specialforretninger og fortæller om spisevaner, kostpyramider, kogebøger, madtrends og gastronomi gennem tiden. Og vigtigst af alt, smager på en række lokale lækkerier, fra øl, pølser til chokolade og bolcher.
Den guidede gastrotur starter typisk ved Højbro Plads, Københavns gamle markedsplads, hvor bønder og handlende mødtes i en svunden tid. Herfra går vi til Gammel Strand, hvor vi smager på specialøl og hører om ølkultur gennem tiden. Efter besøg hos Summerbird, der byder på udsøgte lakridsflødeboller og Sømods Bolchefabriks historiske on-site producerede bolsjer, får vi en sludder ved byens bedste pølsevogn og smager deres økohotdog. Vi ender i Torvehallerne, hvor vi mærker sansebombardementet og introducerer jer til udbuddet af råvarer og lokale produkter, mens vi udvælger en smags-delikatesse fra årstiden. Mmmmm …
Ruten og de udvalgte stop kan variere, og vi tilbyder også en gastrotur på Vesterbro.
Turen tager 2 timer.
Pris 3800 DKK for grupper mellem 1-7 personer og 500 DKK per person i gruppe fra 8 pers.